L’Editorial

Albada Editorial és una editorial i una conversa —o moltes— al voltant del creixement personal i el progrés interior, amb una mirada cristiana i oberta, orientada a l’acció, a l’experiència, als dies feiners. Albada publica llibres però també es mou en altres plataformes i esdeveniments, i aspira a iniciar, participar, seguir o encapçalar debats i converses d’interès.

A la col·lecció La Descoberta publiquem cròniques en primera persona sobre l’experiència de la fe, la transcendència i el progrés interior. Veus que comparteixen la seva vivència des d’un punt de vista pràctic i divulgatiu. L’Alenada aplega textos per alimentar la vida espiritual i el creixement personal. La Repensada difon idees renovadores per a viure una vida millor i propostes socials i ètiques que sumen. Fora de Col·lecció és un calaix de sastre on editem sorpreses, capricis i el que ens ve de gust.

Vols enviar-nos un original perquè ens el mirem? Ves a Digues la teva. Si tens qualsevol idea o reflexió que ens pot interessar, escriu-nos a carlota@editorialalbada.com. També si vols fer algun esdeveniment amb els nostres autors o sobre algun dels nostres llibres. Si els vols distribuir o vendre, t’escoltem a info@editorialalbada.com 

Clica aquí per a més informació corporativa.

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept