L’Oriol Jara és l’autor de «Deu raons per creure en Déu», malgrat que hi ha novetats editorials a la vista. En aquest sentit, l’Oriol s’ha posat davant la càmera d’Albada per explicar en dos reels la importància, la transcendència i l’actualitat de l’Escriptura, tant de l’Antic Testament com del Nou Testament.

Jara hi recalca la importància de llegir l’Escriptura per conèixer Déu i llegir-lo millor a les nostres vides, i també per entendre Crsit com a culminació dels plans de Déu, que ja venen detallant-se a l’Antic Testament. “La Bíblia no és un llibre escrit fa milers d’anys que coincideixi amb coses que passen avui en dia, ni és un llibre tan genèric que pugui dir el mateix que ara podem sentir. La Bíblia és un llibre escrit i pensat des de fora del temps perquè parli amb mi avui“, diu Jara. La Bíblia  parla de les nostres vides, i per això aquesta tardor l’Oriol Jarà publicarà un llibre al voltant d’aquesta idea. 

 


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: