Aquest dijous 7 de setembre Albada Editorial va tenir el plaer de presentar el Nou Testament a la llibreria Ona, a Barcelona. El Nou Testament d’Albada és una edició en català actual, feta amb l’esperit de baixar l’Evangeli a la vida quotidiana bo i sabent que és el llibre que més vides ha inspirat de la història.

És en aquesta mateixa línia que Albada Editorial va voler aterrar la conversa sobre el Nou Testament amb la productora de cinema Clàudia Maluenda, el rector de Santa Anna Xavier Morlans, el graduat en política, filosofia i economia Pol Viñas i la sotsdirectora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura Alba Sabaté. Tot presentat i moderat per la Montserrat Dameson

Al llarg d’una hora, els ponents van mantenir una conversa honesta i íntima (malgrat el públic) sobre com  llegir el Nou Testament cada dia i com aconseguir fer-ne vida pròpia, deixant-se atraure per la figura de Jesús i incorporant-la a la seva vida des de la lectura.

 


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: