Albada ja té Spotify! Des que Albada va publicar “Deu raons per creure en Déu” l’Oriol Jara ha fet més de quaranta xerrades i l’han escoltat prop de dues mil persones. En algunes ocasions, aquestes xerrades han estat enregistrades per l’organització dels esdeveniments. A més a més, l’Oriol Jara també ha estat entrevistat per diverses plataformes, com per exemple la revista Catalunya Cristiana i el canal de YouTube Cruzando Fronteras de Fernando Cordero.  És per això que en aquest perfil d’Spotify, Albada hi ha agrupat tot el contingut d’audio disponible perquè els lectors que no han pogut assistir a cap de les xerrades ni entrevistes puguin gaudir-ne i fer més completa la seva experiència al voltant de “Deu raons per creure en Déu”.

Aquest perfil d’Spotify només agrupa episodis referents al llibre de Jara, però neix amb la intenció de servir d’espai per a agrupar-hi tot aquell contingut d’audio referent a algun dels llibres d’Albada, perquè Albada és una editorial i és una conversa

 

.


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: