Albada ha editat “Camí” de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer i la Prado Armengou, dissenyadora gràfica, ha explicat per què l’editorial va escollir la imatge del ruquet per il·lustrar la portada. 

La Prado Armengou ha explicat que la imatge del ruquet surt del mateix llibre de “Camí”, que en el seu punt 606 diu «Mira que humil que és el nostre Jesús, un ruquet fou el seu torn a Jerusalem!». El ruquet, doncs, simbolitza moltes de les virtuts que ens ajudaran a viure la nostra vida cristiana.

La dissenyadora també ha explicat que, en aquesta nova edició de “Camí” d’Albada, s’ha escollit una tipografia específica perquè ressaltin els números dels aforismes, atès que es tracta d’un llibre d’oració i no d’una novel·la o assaig, que es llegeixen d’una tirada. 

Descobreix la reflexió sencera als reels d’Instagram.

 

 

 

 

 

 

.


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
%d bloggers like this: