Albada ha editat “Camí” de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer.

L’editor d’Albada, l’Antoni Maria Piqué, s’ha posat davant la càmera per explicar quines són les novetats d’aquesta edició, per parlar dels secrets que fan que “Camí” marqui vides encara avui i quines són les claus que l’han convertit en un clàssic. 

 

“Camí” són 99 aforismes per buscar i trobar Déu en les situacions més quotidianes, més ordinàries. “La gràcia de “Camí” és que l’obris per on l’obris, sempre et ferirà”, ha explicat l’editor. “Hi ha molts llibres que t’ajuden a ser sant, però t’acostumen a explicar com evitar les trampes de la vida” (…). “Camí” és el contrari, et punxa perquè decideixis per on vols arribar a la santedat”.

 

Descobreix la reflexió sencera al vídeo de Twitter i als reels d’Instagram.

 

 

 

 

 

.


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: