Hem llegit…

Guillermo és raper. El seu nom artístic és Grilex. Té 23 anys: “Jo no pertanyo a l’Opus Dei, però per a mi Camí significa connectar-me amb mi mateix i amb Crist, perquè té moltes reflexions que m’ajuden cada cop més. A mesura que avanço tinc més dificultats i Camí m’està nodrint moltíssim”.

La resta de l’entrevista és aquí.

Albada recomana: Camí, de sant Josepmaria Escrivà

 

També hem llegit…

La gent de Pregària.cat proposa una postura per llegir el Nou Testament més enllà de que és un text ple de saviesa i bons ensenyaments, una lectura per aprendre i  reflexionar, que ens mostrar uns ideals i aprofundeix en la persona de Jesús. 

Albada recomana: El Nou Testament

 

 

 

 

 


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: