Dijous 20 d’abril i divendres 21 d’abril, Albada va presentar Quadern d’Hebronel dietari de llum i dolor de Carlos Lagarriga a la Universitat Internacional de Catalunya i a l’Hospital de la Vall d’Hebron, respectivament. 

A la presentació de “Quadern d’Hebron” a la UIC, on Carlos Lagarriga havia estat professor, hi van participar la vídua de l’autor Roser Herrera, l’editor Enrique Murillo, l’escriptor Antonio Iturbe i la periodista Dolors Massot.  A l’Hospital de la Vall d’Hebron, en canvi, hi van participar els doctors Alejandro Navarro i Eva Muñoz i l’infermera Amalia Urueña, sanitaris que van tractar l’autor i la seva primera dona

Ambdues presentacions van tenir una forta càrrega emocional i van servir per a explicar anècdotes personals i professionals tant de l’autor com del seu llibre.


Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: