Camí és un clàssic de l’espiritualitat cristiana. Se n’han publicat prop de cinc milions d’exemplars en més de 50 idiomes. Llegir i meditar el seus 999 punts ha inspirat a milions de persones diverses arreu del món per cercar i trobar Déu en les cruïlles i nusos dels dies feiners i els ha recordat la transcendència de la vida ordinària. En aparèixer Camí, aquesta predicació era no sols inesperada, sinó revolucionària. Amb un estil punyent, concís, aforístic i engrescador, Escrivà proposa un itinerari a l’abast de tothom com a expressió d’una vida intensament viscuda. Contraintuitiu i desconcertant, Camí ajuda a descobrir el fons de l’ànima pròpia, brinda propòsits d’acció concrets i estimula la llibertat per agafar-se la pròpia vida seriosament, de cara a Déu i als altres.

Compra’l ara aquí.

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: