“No es proclama l’Evangeli tancat a un despatx, a l’escriptori o a l’ordinador, discutint com a ‘guerrers del teclat’ i substituint la creativitat de la proclamació per idees de copiar i enganxar d’aquí i d’allà”.

 Ho ha dit el Papa Francesc aquest mateix dimecres a la gent aplegada la plaça de Sant Pere del Vaticà

En aquest sentit, Albada recomana el Nou Testament per aprendre a predicar com ho feien Jesús i els apòstols. Allí està tot explicat. 

 

També hem llegit “Aquí el debat ja no és sobre el bon o mal gust i els límits de l’humor. Aquí s’està criminalitzant sistemàticament un col·lectiu. I d’aquesta criminalització sistemàtica n’he vist poques queixes i polèmiques. Els cristians no som un secta controlada per pederastes. I, fent-ho millor o pitjor, si una institució ha afrontat els darrers anys el problema social de la pederàstia ha estat l’Església”. 

Jordi Llisterri fa diana en la polèmica del gag sobre la Mare de Déu del Rocío.

En aquest sentit, Albada recomana La pau interior, de Jacques Philippe, per aprendre a tenir paciència amb els altres i, sobretot, amb un mateix.

 

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: