“De viatge amb Jesús 2” ja es pot comprar!

Fra Arun és frare caputxí al convent de Nostra Senyora de Pompeia i és autor del llibre “De viatge amb Jesús”un conjunt de «belles catequesis de l’evangeli de Lluc fent ús del llenguatge narratiu que sempre toca el cor a l’oient i al lector» segons el Bisbe Toni Vadell. 

Aquesta segona entrega arriba de la mà de l’evangeli de Mateu. Fra Arun ha explicat a les xarxes socials d’Albada que Mateu parla de Jesús a l’Evangeli com a “Emmanuel”, que és “Déu amb nosaltres”. “El mateix Jesús ens acompanya en el nostre viatge”, ha explicat fra Arun de Madurai. 

Tots els vídeos als perfils de Twitter, Instagram, Youtube i Tiktok d’Albada Editorial. 

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: