L’Esther Sans és dissenyadora gràfica i ha dissenyat les cobertes i maquetat el Nou Testament. En aquesta edició del Nou Testament, Albada ha inclòs múltiples cites d’autors i obres per afavorir i completar la comprensió del text així com un índex de matèries, de mesures, pesos i monedes i el calendari jueu, a l’annex. A la guarda esquerra i a la dreta s’ha inclòs també els mapes de Jerusalm en Temps de Jesús, els viatges de Sant Pau i Palestina en temps de Jesús perquè el lector pugui ubicar-se geogràficament en tot moment. 

L’Esther Sans en parla al perfil d’Instagram d’Albada, en un vídeo en què per primera vegada aquells seguidors de la xarxa social que encara no hagin comprat el Nou Testament poden veure’n la distribució interior de la informació i la distribució del text a la pàgina, una maquetació que convida a llegir-lo i a viure’l. 

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
%d bloggers like this: