L’Oriol Jara és l’autor de “Deu raons per creure en Déu“, la confessió, sorprenent i íntima, d’una persona que es va posar a la recerca de la fe des de la raó. Abundant en referències de filòsofs i científics, precís en la reflexió sobre la Bíblia, Jara posa la seva professió de guionista televisiu i radiofònic al servei del seu projecte més personal: una explicació divulgativa de les raons per les quals és raonable creure en Déu.

És en el terreny de la divulgació que Jara s’explica amb més comoditat, i és per això que, després de fer una consulta als seguidors d’Instagram, Jara anirà responent les seves preguntes a través del perfil d’Albada

Deu raons per creure en Déu? Però això no anava de fe? Ha notat canvis en el pla de les relacions personals des que és catòlic? El catolicisme està passat de moda? 

Totes les respostes a les xarxes socials d’Albada

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: