La pau interior ha ajudat milers de persones a retrobar la serenitat, el domini d’un mateix, la presència d’esperit. És un clàssic que cal llegir i rellegir. Ara en català per primer cop, en una traducció acurada i franca d’Enric Vidal.

Vivim una època de trasbals i neguit en què fins i tot la recerca de Déu, de la santedat i del servei als altres, és sovint agitada i ansiosa, en comptes de confiada i pacífica, com seria si adoptem l’actitud d’infants que ens proposa Jesús.

Jacques Philippe mostra com aprendre a conservar, mica en mica i en tota circumstància, una pau profunda al cor, que farà l’acostament a Déu molt més eficaç i ràpid, fins i tot més senzill. “És en aquest moment que la gràcia del Senyor farà molt més del que podríem realitzar amb els nostres propis esforços”.

La pau interior analitza un seguit de situacions concretes de la vida quotidiana en les quals ens trobem sovint i explica com afrontar-les per superar l’angoixa i el temor i mantenir la serenitat i la confiança.

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: