De viatge amb Jesús són 50 vinyetes punyents, arrelades en fets actuals, anècdotes literàries i tradicions de tot arreu. Fra Arun de Madurai fa servir material variadíssim per connectar les inquietuds i esperances de les persones del segle XXI amb la vida de Jesús tal com s’explica a l’evangeli de Sant Lluc, el metge apòstol. Amb pròleg del bisbe Toni Vadell —és l’últim text seu publicat (+12.02.2022).

És un viatge amb Crist pels replecs de la humanitat amb una mirada oriental, gest optimista i una narrativa que beu dels contes, faules i romanços de les àvies, dels joglars, dels cantautors. La gent que explica històries de vida per a viure la vida. En aquest viatge, l‘Arun es fa acompanyar de Michelangelo Buonarroti, Oprah Winfrey, Sant Francesc d’Assís o Willa Cather. Bona companyia.

Fem servir galetes essencials per a millorar la teva experiència. View more
Accept
A %d bloguers els agrada això: