EDITORIAL ALBADA

   
       
       
   

Fuera de Colección

   

C A T Á L O G O

D E

O B R A S

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       

Himne  a la vida.  Una semblança de Josep Serret

Himne  a la vida.  Una semblança de Josep Serret

Lluís Raventós Artés,  1998,  112 p.

PVP: 9,00  €

Breu semblança de Josep Serret, Supernumerari de la Prelatura de l’Opus Dei que morí en accident de trànsit el gener del 1993.  Cristià íntegre, que , amb el seu treball i la seva nombrosa família, ens va deixar la llum d’unes virtuts practicades sense ostentació, amb senzillesa... i, no sense heroïcitat.


 
   

El diari d’en Marc

Lluís Prats, il-lustracions de Pau Morales,  1999,  188 p.

PVP: 12,00  €

Diari que escriu en Serafí, l’àngel de la guarda temporal d’un noi, en Marc.  Al llarg de la narració en Serafí va repassant els principals fets de la infancia d’en Marc a la llum dels de la  vida de Crist, posant certa nota  de color als fets del Nou Testament que va llegint i imaginant.  Amb cert propòsit catequètic vol fer-se entenedor pels lectors de poca edat, encara que no només està pensat per a ells.


El diari d’en Marc

 
   

Josepmaria Escrivà.  Centenari 1902 – 2002

Josepmaria Escrivà.  Centenari 1902 – 2002
2002,  222 p.

PVP: 29,00  €

Llibre que commemora el centenari del naixement de Sant Josepmaria Escrivà de Balaguer i que recull:  dos assaigs biogràfics extensos, disset col-laboracions de personalitats de diferents àmbits, una acurada selecció fotogràfica i un apèndix breu amb una cronologia esquemàtica de la vida del Fundador de l’Opus Dei.

 
   

El secret d’un campió

Lluís Fabregat, amb la col.laboració de Lluís Raventós, Enric Saiz i Francesc Umbert, dibuix i maquetació Ferran Toro,  2002,  53 p.

PVP: 4,00  €

A Dani li agrada molt l’esport.  Sovint s’imagina com un gran campió, però està trist perquè encara que fa esport amb molts companys no té amics.  Una petita conversa amb el seu entrenador el portarà a pensar en els altres i a lluitar per ser el millor esportista essent millor persona i millor amic.


El secret d’un campió

 
   

Cruzando la noche

Octavio Rico, Dámaso Ezpeleta, 2004.

PVP: 18,00  €

Es un libro-guía indispensable para quienes deseen conocer sobre el terreno uno de los episodios más dramáticos de la vida de San Josemaría Escrivá.  Durante la Guerra Civil española, en medio de penosas circunstancias, tuvo que huir del país para seguir con libertad su labor sacerdotal.  Y en esos momentos límite, de oscuridad exterior e interior, no le faltó la ayuda  maternal de la Virgen.  La narración se acompaña con varias propuestas de excursiones que pueden seguirse por los mismos lugares que recorrieron los fugitivos aquel otoño de 1937. Se completa la guía con numerosos datos sobre el entorno natural y con abundantes referencias a enclaves de interés artístico.


Cruzando la noche

 
   

Travessant la nit

Travessant la nit
Octavio Rico, Dámaso Ezpeleta,  2004.

PVP: 18,00  €

És un llibre-guia indispensable per als que desitgin conèixer sobre el terreny un episodi certament dramátic de la vida de sant Josepmaria Escrivà.  Durant la Guerra Civil española, enmig de penoses circumstàncies, va haver de fugir del paíz per continuar amb llibertat la seva tasca sacerdotal.  I en aquells moments limit, de foscor exterior i interior, no li va faltar l’ajuda maternal de la Mare de Déu.  La narració s’acompanya amb diferents propostes d’excursions que es poden seguir pels mateixos indrets que van recórrer aquella tardor del 1937.  Es completa la guia amb nombroses dades sobre l’entorn natural i amb abundoses referències a enclavaments d’interés artístic.

 
   

Camí d’Andorra

Jordi Piferrer Deu,  Associació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra,   2004

PVP: 10,00  €

D’Oliana a Andorra per camins de muntanya.  Camins històrics certificats per experts.  Altres rutes alternatives.  Guia i plànols dels camins tradicionals.


Camí d’Andorra

 
   

Camino de Andorra

Camino de Andorra
Jordi Piferrer Deu,  Asociación de amigos del camino de Pallerols de Rialb a Andorra,  2004.

PVP: 10,00  €

De Oliana a Andorra por caminos de montaña.  Caminos históricos certificados por expertos.  Otras rutas alternativas.  Guía y planos de los caminos tradicionales.


 
   

Eucaristia i vida cristiana

Javier Echevarría,  2005.

PVP: 18,00  €

“Aquestes pàgines recullen reflexions nascudes de la fe, i dirigides abans de tot al creient.  No obstant això, podran ser  útils també a qui no posseeixi la fe cristiana:  l’ajudaran a comprendre una mica el perquè de la vida i de l’esperança dels cristians, dels nostres esforços per ser millors i per ajudar els altres a arribar a aquesta meta, de la nostra il-lusió i la nostra alegria per recomençar després dels errors –petits o no tan petits- que jalonen l’existència humana.  Aquest perquè es troba justament a l’Eucaristia.”  (Del Pòrtic de l’autor).


Eucaristia i vida cristiana

 
   

Santa Maria de Montalegre

Santa Maria de Montalegre
Josep Masabeu,  Centenari,  2004.

PVP: 10,00  €

Església de l’antiga Casa de Caritat.  Centenari 1902 – 2002.


 
   

Infomedia

Alejandro de Anta

 

Incluye caso del IESE y vocabulario de términos informáticos.


 
   

Les virtuts en el pensament contemporani

Les virtuts en el pensament contemporani

Margarita Mauri,  1992.

PVP: 12,30  €

Després de molts anys de considerar que el tema de la virtud no formava part de l’Ètica perquè, en tant que ciència del llenguatge i del deure, estava més enlllà d’aquests plantejaments sentimentals, els filòsofs ètics dels últims quinze anys han tornat a plantejar amb força renovada la necessitat de dedicar tota la nostra atenció a aquest clàssic tema. 

La Professora Mauri ens introdueix i ens orienta –ens fa de guia- dins del vast panorama sobre la virtut que la bibliografia actual ens ofereix.


 
   

Vida del beat Josepmaria

J. M. Cejas,  1992.

PVP: 5,70  €

 

Vida del beat Josepmaria

 
   

Entrevista sobre el fundador de L’Opus Dei

Entrevista sobre el fundador de L’Opus Dei

Alvaro del Portillo,  1993.

PVP: 11,10  €

Al llarg d’una extensa conversa, on Cesare Cavalleri planteja força preguntes amb una sensibilitat periodística acusada, Mons. Alvaro del Portillo va palesant l’extraordinària personalitat del Beat Josepmaria Escrivà de Balaguer, Fundador de l’Opus Dei, a través d’una contínua aportació de dades inèdites, records vius i anècdotes íntimes.


 
   
   
   

Al Principio

 
     
 

EDITORIAL ALBADA